Ben jij die vakleerkracht gym (m/v) die het verschil maakt?

Kom dan bij ons werken!

Fulltime of parttime (werktijdfactor en werkdagen in overleg)

Voor meerdere scholen van EduMare in Brielle en Hellevoetsluis

 

Wie zijn wij?

Onderwijsgroep EduMare is een ambitieus samenwerkingsbestuur voor primair onderwijs op Voorne-Putten en Rozenburg. Binnen EduMare werken 28 basisscholen, één school voor speciaal basisonderwijs en één school voor speciaal (voortgezet) onderwijs vergaand met elkaar samen.

Wat ga je doen?

Als vakleerkracht geef je gymlessen voor diverse groepen in de onder-, midden- en bovenbouw. Je bereidt je lessen goed voor, voert deze zelfstandig uit en evalueert de opzet. Je volgt hierbij de doorlopende leerlijn ten aanzien van sport en beweging. Tijdens de les help en stimuleer je de leerlingen bij het uitvoeren van oefeningen. En bovenal maak je hen enthousiast voor sport en bewegen in de breedste zin van het woord!

Je staat er uiteraard niet alleen voor. Binnen de scholen van EduMare staan de teams voor je klaar die jouw ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden.

Waar ben je goed in?

Jij bent goed in staat om je werk zelf te plannen en af te stemmen met de teamleden van de scholen. Je weet goed hoe je leerlingen kunt enthousiasmeren en typeert jezelf als een echte vakdocent. Je kunt snel schakelen met diverse doelgroepen (leerlingen, leerkrachten en ouders) waarmee je te maken krijgt en weet probleemsituaties doortastend op te lossen. Ook kun je uitstekend zelfstandig werken én in teamverband functioneren.

Het profiel

Wij zoeken collega’s die voldoen aan de volgende criteria:

  • je bent in het bezit van een ALO-diploma;
  • (ruime) ervaring als vakleerkracht gym;
  • je bent communicatief vaardig en een echte teamplayer;
  • wilt blijven leren in een lerende organisatie waar de ontwikkeling van iedere leerling centraal staat.

 

Wij bieden

Naast hardwerkende en betrokken collega’s, die samen net dat ene stapje extra zetten om onze doelen te halen, bieden we een zeer afwisselende baan met een marktconform salaris conform de CAO PO. Ook biedt EduMare een interessante en enthousiaste vakgroep bewegingsonderwijs. De vakgroep organiseert regelmatig activiteiten om ervaringen en kennis met elkaar te kunnen delen.

Solliciteren of meer informatie?

Enthousiast geworden? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt je CV met korte motivatiebrief naar HRM-adviseur Thera Schouten, via t.schouten@edumarevpr.nl. Vermeld in je brief naar welke werkdagen/werktijdfactor en plaats jouw voorkeur uitgaat.

Voor meer inhoudelijke informatie over de mogelijkheden kun je ook contact opnemen met Thera Schouten.

Ontdek Onderwijsgroep EduMare:
www.edumarevpr.nl
Ontdek de VPR Academie:
www.vpracademie.nl