Vervangingspool VPR: flexibel en toch zeker

Langdurige vervangingen

Lijkt het je leuk om langdurige vervangingen op een van onze scholen in Voorne aan Zee of Nissewaard op je te nemen? Meld je dan aan bij onze vervangingspool als kernteamvervanger.

Wij bieden je een flexibele baan in onze regio die aansluit op jouw wensenlijst. Een groot voordeel van werken als kernteamvervanger is dat je vaste inkomsten hebt, ook als je onverhoopt niet ingezet wordt. De vakanties worden uiteraard ook doorbetaald. Bovendien heb je voorrang bij de nieuwe vacatures indien je op zoek bent naar een vaste werkplek.

Coaching en ontwikkeling op maat

Natuurlijk hoef je, als flexibele leerkracht, niet alles alleen te doen. Vanuit de VPR Pool krijg je steun van onze leerkrachtbegeleider die maatwerk biedt en er voor je is als dat nodig is. Voor ons staat werkplezier namelijk voorop! Naast deze een-op-een begeleiding werk je samen met je collega’s aan jouw ontwikkeling.

 Wij hebben een VPR Pool Academie. Het voordeel van onze Academie is dat je op een door jezelf gekozen plaats en tijdstip werkt aan zaken die jij belangrijk vindt voor je ontwikkeling. Professionaliseren op maat dus.

Nog meer mogelijkheden voor jou!

Veel deelnemers aan onze vervangingspool kiezen er vaak bewust voor om zich via het VPR Pool te oriënteren op diverse scholen en groepen om pas in een later stadium voor een vaste plek te kiezen. Zo krijg je meer inzicht en kun je in een later stadium een bewuste keuze maken voor een vaste plek. Maar ook als je het fijn vindt om flexibel ingezet te worden en niet bij een vaste school te horen ben je natuurlijk van harte welkom bij de VPR Pool.

De VPR Pool biedt TOP-mogelijkheden!

Top: Werken dicht bij huis

Top: Jij bepaalt jouw agenda

Top: Je kunt je overal oriënteren

Top: Wij zoeken opdrachten die bij je passen

Top: Vaste baan en flexibele inzet

Top: Begeleiding op maat door een zeer ervaren coach

Top: Volop Scholingsmogelijkheden via e-learning

Top: Voorrang bij vacatures

Top: Je houdt je bezig met wat je echt leuk vindt: Lesgeven!

Heb je tijd voor een oriënterend gesprek om samen jouw wensen in kaart te brengen? Bel of mail Peter Bolland en wij gaan graag met je in gesprek.

Wij zien je vrijblijvende aanmelding graag tegemoet en nemen snel contact met je op.

Je kunt ook jouw wensenlijst invullen. Dan nemen we contact met je op als we iets vinden wat precies bij je past.