Vervangingspool VPR: flexibel en toch zeker

Langdurige vervangingsvacatures

Vind je het een uitdaging om langdurige vervangingen op een van onze scholen op Voorne-Putten en Rozenburg op je te nemen? Meld je dan aan bij onze vervangingspool.

Het voordeel van deze vervangingspool voor jou is dat je bij een 1ste indiensttreding een contract van 12 maanden krijgt met uitzicht op een plek in de formatie bij een van de deelnemende schoolbesturen op Voorne-Putten en Rozenburg. Wij bieden je een langdurige vervanging aan op een van de scholen in de regio. Een langdurige vervanging is voor minimaal twee weken en langer. Bijvoorbeeld als een collega met zwangerschapsverlof gaat. Of langdurig ziek is. Een fijne gedachte: afwisselend werk én altijd een baan in onze regio.

Coaching en ontwikkeling op maat

Natuurlijk hoef je niet alles alleen te doen. Vanuit de VPR Pool krijg je steun van onze leerkrachtbegeleider. Zij gaat je coachen en biedt je hulp als je dat nodig hebt. Voor ons staat werkplezier namelijk voorop! Naast deze een-op-een begeleiding werk je samen met je collega’s aan jouw ontwikkeling.

Als VPR pooler nodigen we je namelijk uit voor onze VPR Pool Academie. Het voordeel van onze Academie is dat je op een door jezelf gekozen plaats en tijdstip werkt aan zaken die jij belangrijk vindt voor je ontwikkeling. Professionaliseren op maat noemen we dat.

Nog meer ontwikkelingskansen voor jou!

De vervangingspool biedt volop mogelijkheden om gedurende het schooljaar flexibel voor de klas te staan. Veel deelnemers aan onze vervangingspool kiezen er ook vaak bewust voor om zich via het VPR Pool te oriënteren op diverse scholen en groepen om pas in een later stadium voor een vaste plek te kiezen. Zo krijg je meer inzicht en kun je in een later stadium een bewuste keuze maken voor een vaste plek.

En dat maakt werken voor de VPR Pool TOP!

Top: Werken dicht bij huis
Top: Jij bepaalt jouw agenda
Top: Je kunt je overal oriënteren
Top: Wij zoeken opdrachten die bij je passen
Top: Je bouwt je netwerk op
Top: Begeleiding op maat door een zeer ervaren coach
Top: Volop Scholingsmogelijkheden via e-learning
Top: Voorrang bij vacatures
Top: Je houdt je bezig met wat je echt leuk vindt: Lesgeven!

Heb je tijd voor een oriënterend gesprek om samen met ons jouw wensen in kaart te brengen? Bel of mail Peter Bolland en wij gaan graag met je in gesprek.

Wij zien je inschrijving graag tegemoet en nemen vervolgens contact met je op.