Herintreden?

WELKOM BIJ HERSTART!
Al ervaring in het onderwijs? Word herintreder!
Heb je in het verleden een pabo-diploma behaald en denk je erover om weer voor de klas te gaan staan? Misschien is het gratis starttraject herintreders iets voor jou.

Gratis starttraject herintreders
Wij beseffen maar al te goed dat het best een hele stap is om weer voor de klas te gaan staan. De ontwikkelingen in het onderwijs hebben niet stilgestaan. En dat maakt het onderwijs ook zo leuk! Daarom hebben we speciaal voor herintreders een gratis starttraject ontwikkeld, Herstart genaamd. Dit is een persoonlijk traject afgestemd op je persoonlijke situatie, jouw behoeftes en wensen.

Tijdens dit traject doe je actuele onderwijskennis op en krijg je de nodige begeleiding, zodat je weer helemaal op de hoogte bent van het onderwijs van nu. Samen bespreken we de mogelijkheden die er zijn om als herintreder weer aan de slag te gaan en hoe we je daarbij kunnen coachen.

Dit programma bieden wij je kosteloos aan. De enige voorwaarde die wij stellen, is dat je na het afronden van dit traject minstens een half jaar gaat werken voor één van onze scholen.

Herstarten doe je stapsgewijs
Het Herstart-programma bestaat uit verschillende onderdelen: het intakegesprek, de oriëntatiefase, de praktijk en een e-learningprogramma. Je begint altijd met een intakegesprek om te zien waar je staat en waar je behoeftes liggen.

Als je behoefte hebt om eerst eens te kijken op een school (oriëntatie), dan zoeken wij een school die bij jou past.

Ben je er (meer) van overtuigd dat je straks weer voor de klas wilt gaan staan, dan gaan wij op zoek naar een leuke leerplek voor je. Dat is een school waar je praktijkervaring op kunt doen en ervaart hoe het is om les te geven. Samen met jou en de school maken we afspraken over dit traject.

Om je kennis van het actuele onderwijs te updaten bieden we je een uitgebreid e-learningprogramma. Je kunt zelf kiezen in welke aspecten van het vak van leerkracht je je wilt verdiepen en op welk moment je dat doet.

Naast theorie en praktijk is er ook tijd voor intervisie met andere herintreders. En tijdens dit programma krijg je begeleiding op de werkplek van de school en van ons. Het programma wordt dus echt toegesneden op jouw wensen en behoeften.

Meer weten over het starttraject herintreders op Voorne-Putten Rozenburg?

Lijkt het je wat om je carrière in het onderwijs weer op te starten? Mail ons dan je contactgegevens. Stuur deze naar: Peter Bolland, VPR Pool, via peterbolland@vprpool.nl.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en maken een afspraak. Samen bespreken we de mogelijkheden die er zijn om als herintreder weer aan de slag te gaan en hoe we je daarbij kunnen coachen.

BLIJF OP DE HOOGTE VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA