Leerkracht in de VPR Pool

De basisscholen in de regio Voorne-Putten en Rozenburg zijn regelmatig op zoek naar langdurige vervangingsleerkrachten.

Zwangerschapsverloven of langdurige ziektevervangingen dienen immers ingevuld te worden door een goede vervanger, opdat het onderwijsproces met dezelfde kwaliteit door kan lopen.

De VPR Pool regelt deze langdurige vervangingsaanvragen.

Gemiddeld genomen werken er zo’n 35 leerkrachten in de VPR Pool. Wat kunnen voordelen zijn om flexibel ingezet te worden?

 

  • De VPR Pool biedt je een perfecte mogelijkheid om de scholen op de Voorne-Putten en Rozenburg te verkennen en eens in diverse “schoolkeukens” te kijken, voordat een definitieve keuze gemaakt wordt waar je als leerkracht langere tijd of vast wilt werken.
  • Als leerkracht in de VPR Pool kun je rekenen op begeleiding vanuit de VPR Pool wat betreft scholing, duurzame inzetbaarheid en coaching wensen. Er wordt goed voor je gezorgd. In de VPR Pool werken zowel ervaren als startende leerkrachten, dus dit is altijd maatwerk.
  • De poolleerkrachten maken gebruik van een e-learning omgeving om zich bij te scholen (de zogenaamde professionaliseringsuren). Vanuit thuis kun je je dus bij laten scholen.
  • Wanneer zich een vacature op één van de scholen voordoet, zijn de leraren in de VPR Pool de eerste kandidaten waaronder de vacature uitgezet wordt en ben je uiteraard vrij om te kiezen.
  • Wanneer je aangenomen wordt in de VPR Pool ben je verzekerd van inkomen, ook als je onverhoopt niet ingezet wordt.
  • Uiteraard worden de vakanties doorbetaald en krijg je de reiskosten netjes vergoed.

Ben jij leerkracht in het basisonderwijs en heb je minimaal 16 uur in de week over en wil je als langdurige vervangingsleerkracht opgenomen worden in de VPR Pool?

Stuur dan je CV met motivatie naar de heer P. Bolland, coördinator VPR Pool, via info@vprpool.nl. Of vul het aanmeldformulier in.

Sluiten deze vacatures niet aan op jouw wensen, schrijf je dan toch in. We onderzoeken dan met elkaar de mogelijkheden.