WIJ ZOEKEN
PROFESSIONALS

VPR Pool, de talentenpool voor (inval)leerkrachten in de regio Voorne-Putten en Rozenburg zoekt professionals die willen meebouwen aan het best mogelijke onderwijs voor ieder kind!

VACATURES
60 BASISSCHOLEN

Dagelijks zorgt VPR Pool voor een goede invulling van de vacatures bij de aangesloten 60 basisscholen. De bundeling van krachten door zes schoolbesturen zorgt voor een baangarantie, goede ontwikkelingsmogelijkheden en uitgebreide doorstroommogelijkheden. Hiermee biedt VPR Pool een goede oplossing om onderwijstalent te vinden, boeien en binden aan de regio. Onderwijstalent kan zich gratis inschrijven op de website en wordt per e-mail geïnformeerd over alle invalvacatures.

VPR POOL STAAT VOOR

  • een baangarantie met een aanstelling bij één van de zes aangesloten schoolbesturen voor minimaal 2 werkdagen per week;
  • volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • goede begeleiding van startende en ervaren collega’s;
  • deelname aan onderwijsevenementen om te kunnen netwerken;
  • het kunnen doorstromen naar een vaste baan in de formatie bij één van de 60 aangesloten basisscholen op Voorne-Putten en Rozenburg.

MATCHEN
VRAAG EN AANBOD

Scholen vangen invalvacatures, korter dan 10 dagen, in eerste instantie op binnen hun eigen team vanwege het eigen risicodragerschap. VPR Pool biedt een goede oplossing voor vacatures langer dan 10 werkdagen met een passend bestand aan (inval)leerkrachten. Zodra deze invalvacature is gemeld bij de Kwartiermaker, wordt in overleg met de schooldirecteur een ‘match’ gemaakt tussen de vraag en het aanbod.

VPR POOL PROMOOT HET VAK VAN DE LEERKRACHT IN HET BASISONDERWIJS EN BOUWT AAN GOEDE CONTACTEN MET PABO’S.

BLIJF OP DE HOOGTE VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA