Ben jij die vakleerkracht gym (m/v) die het verschil maakt?

Kom dan bij ons werken!

 Eén dag per week (werkdag in overleg)

 

Voor meerdere klassen

Wie zijn wij?

Middenin de wijk ‘Den Bonsen Hoek’ verzorgt OBS De Kring eigentijds onderwijs en komen dagelijks ongeveer 400 leerlingen met plezier naar onze school. Wij voorzien onze leerlingen van goed onderwijs in een veilige, rustige en leerrijke schoolomgeving. Wij vinden samenwerken en afstemmen voor zowel leerlingen als medewerkers belangrijk en zorgen voor een open uitstraling waarbij de ruimtes tussen de lokalen onderdeel zijn van onze rijke leeromgeving. Uiteraard maken wij gebruik van moderne methodes waarin ICT een ondersteunende rol speelt. Wij voeren dan ook niet voor niets het motto: ‘Met plezier leren in een veilige omgeving’.

 

Wat ga je doen?

Als vakleerkracht geef je gymlessen voor diverse groepen in de onder-, midden- en bovenbouw. Je bereidt je lessen goed voor, voert deze zelfstandig uit en evalueert de opzet. Je volgt hierbij de doorlopende leerlijn ten aanzien van sport en beweging. Tijdens de les help en stimuleer je de leerlingen bij het uitvoeren van oefeningen. En bovenal maak je hen enthousiast voor sport en bewegen in de breedste zin van het woord!

Je staat er uiteraard niet alleen voor. Binnen de scholen van EduMare staan de teams voor je klaar die jouw ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden.

Waar ben je goed in?

Jij bent goed in staat om je werk zelf te plannen en af te stemmen met de teamleden van beide scholen. Je weet goed hoe je leerlingen met een beperking kunt enthousiasmeren en typeert jezelf als een echte vakdocent. Je kunt snel schakelen met diverse doelgroepen (leerlingen, leerkrachten en ouders) waarmee je te maken krijgt en weet probleemsituaties doortastend op te lossen. Ook kun je uitstekend zelfstandig werken én in teamverband functioneren.

Het profiel

Wij zoeken collega’s die voldoen aan de volgende criteria:

  • je bent in het bezit van een ALO-diploma;
  • (ruime) ervaring als vakleerkracht gym;
  • je bent communicatief vaardig en een echte teamplayer;
  • wilt blijven leren in een lerende organisatie waar de ontwikkeling van iedere leerling centraal staat.

 

Wij bieden

Naast hardwerkende en betrokken collega’s, die samen net dat ene stapje extra zetten om onze doelen te halen, bieden we een zeer afwisselende baan met een marktconform salaris conform de CAO PO. Ook is er binnen ons schoolbestuur EduMare een interessante en enthousiaste vakgroep bewegingsonderwijs. De vakgroep organiseert regelmatig activiteiten om ervaringen en kennis met elkaar te kunnen delen.

Solliciteren of meer informatie?

Enthousiast geworden? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt je CV met korte motivatiebrief sturen naar HRM-adviseur Thera Schouten via: t.schouten@edumarevpr.nl.

Neem voor meer informatie gerust contact op met schooldirecteur Harry Rusken harry.rusken@edumarevpr.nl. Hij vertelt je graag meer over de school en de mogelijkheden richting de toekomst.

Ontdek OBS De Kring:
www.basisschooldekring.nl

Ontdek Onderwijsgroep EduMare:
www.edumarevpr.nl

Ontdek de VPR Academie:
www.vpracademie.nl