Langdurige invalvacatures

WELKOM BIJ DE VPR INVALPOOL

Invalpool VPR: flexibel en toch zeker

Ben jij flexibel ingesteld, maar heb je toch behoefte aan vastigheid? En wil jij aan de slag op verschillende basisscholen in de regio Voorne-Putten? Meld je dan aan bij onze invalpool.

Het voordeel van deze invalpool voor jou is dat je een vaste aanstelling krijgt bij één van de deelnemende schoolbesturen op Voorne-Putten. Wij bieden je een langdurige vervanging aan op één van de scholen in de regio. Bijvoorbeeld als een collega met zwangerschapsverlof gaat. Of langdurig ziek is. Een fijne gedachte: afwisselend werk én altijd een baan in de buurt.

Coaching en ontwikkeling op maat

Natuurlijk hoef je niet alles alleen te doen. Vanuit de VPR pool krijg je steun van onze leerkrachtbegeleider Jacqueline de Jong. Zij gaat je coachen en biedt je hulp als je dat nodig hebt. Voor ons staat werkplezier namelijk voorop! Naast deze één-op-één begeleiding werk je samen met je collega’s aan jouw ontwikkeling. Als VPR pooler nodigen we je namelijk uit voor onze VPR Pool Academie. Het voordeel van onze Academie is dat je op een door jezelf gekozen plaats en tijdstip werkt aan zaken die jij belangrijk vindt voor je ontwikkeling. Professionaliseren op maat noemen we dat.

Nog meer ontwikkelingskansen voor jou! De vervangingspool als opstap naar een vaste baan

Mocht je na een tijdje toch toe zijn aan een vaste plek, dan helpen we je om een vaste baan te vinden bij één van onze 60 basisscholen. Veel deelnemers aan onze vervangingspool kiezen er ook vaak bewust voor om zich via het VPR Pool te oriënteren op diverse scholen en groepen om pas in een later stadium voor een vaste plek te kiezen. Zo krijg je meer inzicht en kun je in een later stadium een bewuste keuze maken voor een vaste plek.

Op deze pagina vind je meer informatie over de VPR Pool. Bijvoorbeeld over de voorwaarden, de begeleiding die je van ons krijgt, de instroomprocedure en natuurlijk een link naar het inschrijfformulier.

Wij zien je inschrijving graag tegemoet en nemen vervolgens contact met je op.

BLIJF OP DE HOOGTE VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA