Ben jij die leerkracht (M/V) die het verschil maakt?

Kom dan z.s.m. bij ons werken!

0,4 fte (werkdagen in overleg)

Onderbouw (groep in overleg)

Een school met hart voor kinderen!

 

Jouw werk
Christelijke basisschool De Rank is centraal gelegen in het gezellige dorp Rozenburg. Wij bieden onze kinderen een fijne leeromgeving waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dankzij de goede inzet van jou en je collega’s is het team steeds met elkaar bezig het onderwijs aan onze kinderen te verbeteren. Het eigenaarschap van zowel leerling als team staat bij ons hoog in het vaandel.

Werken vanuit vertrouwen
Om het beste uit onszelf en de kinderen te halen is de school volop in beweging en ontwikkeling. Hierbij hebben ICT, coöperatief leren en sociaal emotionele ontwikkeling een centrale plek in ons onderwijs. Wij werken op de school met de Kanjertraining. Dat betekent dat jij en je collega’s werken vanuit vertrouwen in een veilige, rustige sfeer en met respect voor elkaar.

Wat betekent een school met hart voor kinderen?
Ons hart voor kinderen betekent dat we geven om de 200 kinderen aan wie we lesgeven. Dat houdt in dat jij en je collega’s net een stapje meer zetten. Een stapje extra doen voor onze kinderen, voor hoe ze leren en ontwikkelen.

Wie ben jij?

Jij:

 • hebt een pabo-diploma.
 • bent daadkrachtig, enthousiast en leergierig.
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om met ouders en leerlingen op het juiste niveau te communiceren.
 • bent flexibel en werkt graag in teamverband.
 • wilt samen met het team verder werken aan de ontwikkeling van goed onderwijs voor ieder kind.

Dit zoek je verder in je baan:

 • een aanstelling conform L10 CAO PO (minimum € 2.738,- en maximum € 4.206,-);
 • een team met enthousiaste en gedreven collega’s van een opleidingsschool in wording, waarbij de begeleiding van jou met hoofdletters geschreven staat;</li
 • de kans om mee te werken aan de verdere ontwikkeling van een professionele leergemeenschap;
 • ruimte om je als persoon verder te ontwikkelen, onder andere door het volgen van opleidingen via onze eigen VPR Academie in de regio;
 • een meeloopdag om de sfeer te komen proeven;
 • een schoolbestuur met volop loopbaanmogelijkheden bij de aangesloten 30 scholen, waar je je passie voor onderwijs kwijt kunt.

 

Solliciteren of meer informatie?
Je kunt solliciteren door je motivatiebrief met CV zo snel als mogelijk te sturen naar Rivka Kleijburg, directeur van de school, rivka.kleijburg@edumarevpr.nl.

Neem voor meer inhoudelijke informatie gerust telefonisch contact met haar op via telefoonnummer: 088-1454500.  Zij vertelt je graag meer over deze prachtschool of de mogelijkheid om eerst een keer sfeer te komen proeven tijdens een meeloopdag.

Ontdek PCBS De Rank:
www.pcbsderank.nl

Ontdek Onderwijsgroep EduMare:
www.edumarevpr.nl
Ontdek de VPR Academie:
www.vpracademie.nl